O portalu

logo

Poštovani putnici,

mnogi od Vas su upoznati sa našom praksom da nakon realizovanog aranžmana želimo da čujemo Vaše pohvale, kritike ili sugestije. Nakon 5 godina i preko 5000 telefonskih poziva upućenih u te svrhe, došli smo na ideju da stvorimo ovaj portal. Ipak, ovo nije mesto za pohvale i kritike, već očekujemo da opišete svoje putovanje od prvog do poslednjeg dana Vašeg aranžmana, tj. napišete putopis, a sve u svrhu bolje informisanosti budućih turista na istoj destinaciji. Lepo bi bilo da Vašu priču dodatno ulepšate adekvatnim fotografijama...

Ovo je javni portal dostupan za čitanje svima, ali je pisanje putopisa omogućeno samo korisnicima usluga turističke agencije Big Star Travel.

travel banner

Turistička agencija Big Star nastala je 2009.godine kao rezultat udruživanja trojice diplomiranih geografa - turizmologa. Mi smo tim mladih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u turizmu, zaljubljeni u svoju struku i uvek spremni da na profesionalan i odgovoran način obavljamo svoju delatnost. Naša briga o Vama počinje već kod rezervacije, a završava se Vašim povratkom.

Big Star Travel se bavi prodajom letnjih i zimskih aranžmana, putovanja, avio-karata i Eventim ulaznica za sportske i kulturne manifestacije. Posedujemo Amadeus rezervacioni sistem, koji Vam omoguća odabir i kupovinu najpovoljnije avio karte.


Vaše zadovoljstvo je naš uspeh...

Big Star tim Vam želi srećan put!

 

BIG STAR TRAVEL DOO
Cara Dušana 65
18000 Niš 
Srbija
+381 (18) 252-484
+381 (18) 515-047
+381 (64) 018-2775
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
http://www.bigstar.rs